شنبه 10 مرداد 1405 - Sat 01 Aug 2026
  • قیمت نقره امروز شنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۵

  • وحشی‌گری صهیونیست‌ها در غزه در میان آتش‌بس‌

  • ۳ حادثه ترافیکی در نجف ۵۶ ایرانی را مجروح کرد

  • جزئیات حادثه انفجار در کمربندی اسلام‌آباد غرب

  • همتی ترمز سود دلاری یک بانک دولتی را کشید

  • حاشیه‌های تمام‌نشدنی نادره رضایی!+عکس

  • معرفی مدیرعامل بعدی استقلال

  • آتش‌سوزی مهیب در اربیل عراق / فیلم

  • کف‌گیر پنتاگون و ته‌دیگ زرادخانه‌ی آمریکا+ عکس و فیلم

  • ترامپ :ایرانیها سرسخت هستند

  • جنگ را پیروز شده‌ایم ولی باید پیروزی را تثبیت و ثبت کنیم/ شرط ایران قوی وحدت حول محور ولایت است+فیلم

  • اعتراف خوک زرد که ایرانی‌ها اهل تسلیم نیستن…

  • هرکس خود را سپر آمریکا کند در آتش جنگ می‌سوزد

  • تهدیدهای تازه آمریکا تا تحولات باب‌المندب + فیلم و عکس

  • خشکسالی بی‌سابقه اروپا رازهای مدفون تاریخ را آشکار کرد / فیلم

  • نقل انتقالات سرخ پوشان /حضور مدافع پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام +عکس

  • قیمت دینار عراق امروز شنبه ۱۰ مرداد

  • پست خداحافظی میلاد محمدی از پرسپولیس

  • واکنش ارتش کویت به ورود پهپادهای متخاصم

  • قیمت دلار امروز شنبه ۱۰ مرداد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 121404
    تاریخ انتشار: 30/بهمن/1397 - 09:40
    رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی

    احتمال تمدید تعلیق ایران در "FATF"

    رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی از احتمال تمدید وضعیت تعلیقی ایران در "FATF" خبر داد.

    احتمال تمدید تعلیق ایران در "FATF"

    اللهیار ملکشاهی رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی درباره ادامه بررسی لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مبارزه با جرائم سازمان‌یافته فراملی «پالرمو» در مجمع تشخیص مصلحت نظام، گفت: جلسات مجمع معمولاً روزهای شنبه‌ها و دو هفته در میان برگزار می‌شود و شنبه دو هفته دیگر این موضوع در دستور کار قرار دارد.

    وی درباره زمان جمع‌بندی و بررسی نهایی این لایحه، ادامه داد: تعدادی از موافقان و مخالفان این لایحه تاکنون درباره آن اظهار نظر نکرده‌اند که باید آنها نیز صحبت‌های خود را انجام دهند و سپس جمع‌بندی نهایی انجام شود، البته امیدوارم در جلسه آینده مجمع این جمع‌بندی انجام شود.

    رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس درباره اتمام فرصت تصویب لوایح مربوط به FATF گفت: با توجه به اینکه قسمتی از موارد مانند پولشویی، قانون تأمین مالی تروریسم را تصویب کرده‌ایم و پالرمو نیز از سد مجلس و شورای نگهبان گذر کرده است، احتمالاً وضعیت تعلیقی که در FATF داریم بار دیگر تمدید شود.

    نماینده مردم کوهدشت در مجلس درباره بررسی CFT در مجمع تشخیص ادامه داد: این لایحه نیز در کمیسیون‌های تخصصی مجلس در حال بررسی شدن است و بنده و حشمت‌الله فلاحت‌پیشه به‌عنوان رؤسای کمیسیون حقوقی و قضایی و امنیت ملی در جلسات این کمیسیون‌ها شرکت می‌کنیم.

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما